Ремонт західного під’їзду до Хмельницького  

1399

Об’їзна і два кільця. Під Хмельницьким капітально ремонтують дороги. На разі розширюють дорожнє полотно західного під’їзду до обласного центру. Там, починаючи від з’їзду на об’їзну, у центр міста вестиме чотирирядна дорога. Аби після ремонту машини масово не потрапляли у ДТП, а в нас на нормальному асфальті таке трапляється частенько, зводять кільцеву розв’язку.

Близько місяця на під’їзді до Хмельницького із тернопільському напрямку триває ремонт дороги. Тут працюють не лише асфальтоукладачі,  а й бульдозери – корчують дерева, горнуть землю – розширюють трасу М-12 більш як вдвічі – до двадцяти п’яти із половиною метрів.

Ціна такого щастя – сто п’ятнадцять мільйонів гривень.

Тоді дренажні, конструктивні, бенонні шари. Аж тоді асфальт – ще три шари.  Тож не хвилюйтеся – це не лише розширення дорожнього полотна – у суму входить і освітлення, і відбійники, і узбіччя, і будівництво нового вісімдесятиметрового кільця.

Там, на виїзді із Хмельницького у вінницькому напрямку після того, як дорогу відремонтували почастішали ДТП. Дорожники впевнені, кільцева розв’язка зменшить кількість аварій.

Термін виконання робіт – 2018-2019-ий. Втім, незручності, переконують дорожники, автомобілісти відчуватимуть лиш до кінця цього року.

" " " "