Українські танці на фестивалі в Чорногорії

371

Українські танці за кордоном. Хореографічний колектив «Візерунок» з Красилова показуватиме український колорит на фестивалі в Чорногорії. Це міжнародний фольклорний захід пісні і танцю, який проходить щороку і триває 7 днів.

Запальними танцями колектив «Візерунок» підкорив організаторів фестивалю. Танцюристи взяли участь у конкурсі та отримали запрошення. Подія мала відбутись ще в минулому році, але через пандемію її перенесли на 2021-ий.

Склад учасників найрізноманітніший – виступатимуть як діти чотирьох років, так і досвідчені виконавці. Загалом участь беруть 42 дітей та 8 дорослих.

Студія танцю існує вже більше як 10 років. Її вже знають за кордоном. Були і в Грузії, і в Болгарії.

Благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч» допоміг колективу представляти Україну на фестивалі. Було оплачено виготовлення танцювальних костюмів, футболок та головних уборів для усіх учасників.

Надія – мама учасниці колективу. А ще помічниця, костюмерка та  візажистка. Каже, діти наполегливо готувались до фестивалю.

Діти чекали на цю подорож майже рік. Сподіваються на багато нових емоцій та вражень.

Представлятиме «Візерунок» Україну на фестивалі в Чорногорії з 19 по 25 серпня. В колективі вважають це знаковим, адже показати народну творчість зможуть саме до 30 річниці Незалежності України.

 

 

 

 

" " " "