Не по−сусідськи꞉ полончанина покарали за побиття сусідки

Неприємна історія трапилася у місті Полонне, зимового ранку, 11 січня цього ж року

517

Між сусідами, які вже тривалий час  не могли знайти спільної мови, спалахнув словесний конфлікт. Під час цієї сварки, яка відбувалася біля хліва, за багатоквартирним будинком, сусід вирішив, що словесних аргументів недостатньо, тому пустив у хід кулаки. Він двічі вдарив свою сусідку по обличчі кулаком. А коли побита жінка, втративши рівновагу, впала то ще й ударив лежачу по обличчі ногою.

Побита сусідка звернулася за допомогою до правоохоронців. Справу про сусідське побиття розглядали днями у Полонському районному суді. Хоча обвинувачуваний своєї вини не визнав та заперечував проти того аби цивільний позов потерпілої було задоволено. Однак у суді, спираючися на показання потерпілої, показання свідків, дані протоколів слідчих експериментів та висновок експерта все ж довели вину полончанина.

Тепер агресивному сусіду доведеться відпрацювати  240 годин громадських робіт та ще й виплатити сусідці 20 000  гривень моральної шкоди.  Проте вирок ще не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.

Нагадаємо, що на Теофіпольщині покарали кривдника рідної матері

" " " "