Умови карантину в Нетішині значно суворішають

Заходи проводять для того, аби протидіяти розповсюдженню коронавірусу

5237

У місті-супутнику ХАЕС  суворішають умови карантину. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook міський голова міста Олександр Супрунюк.

Від сьогоднішнього дня перепуски, видані раніше анулюються. Новий зразок видаватимуть працівникам ХАЕС виключно на станції. А робітникам підприємств та установ міста – у виконкомі.

Окрім того,  змінили порядок відвідування адмінбудівлі із забороною допуску в приміщення сторонніх осіб. В’їзд та виїзд з міста лише за крайньої необхідності. На блок постах пропускатимуть лише за пропискою або ж із підтверджуючим документ-свідоцтвом на право власності на квартиру або договір найму, довідку з ЖКО чи ОСББ (якщо проживає без прописки в місті). А іногородні жителі, що працюють у Нетішині повинні продемонструвати довідку з місця роботи, що підтверджує їх офіційне працевлаштування.

За його словами, у випадку епідемії в місті, ХАЕС переведуть в режим карантину, під час якого весь персонал буде знаходитися на території станції.

Тим часом Олександр Супрунюк закликає:

«Всі, хто апелює до конституційних прав, нагадую про конституційні обов’язки кожного. І коронавірус неграмотний  –  про кордони, про ваші права не обізнаний. Кожен повинен пам’ятати   – у нас стратегічний об’єкт, і ми за всяку ціну повинні убезпечитись від поширення інфекції в місті. Замість того, щоб скаржитися на дискомфорт –  подякуйте медпрацівникам, поліції, бо вони щохвилини наражають себе на небезпеку. Продавцям в магазинах, які продовжують працювати, ДСНС, працівникам комунальних підприємств, що забезпечують життєдіяльність в місті».

" " " "