Через Зеленського у Хмельницькому дороги не перекриватимуть

Комунальники прибирають на Проскурівській, перехресті Героїв Майдану та Соборної

2145

У пресслужбі Управління патрульної поліції в Хмельницькій області повідомляють, що кортеж Президента рухатиметься у загальній колоні.

«Поліція не буде перекривати дороги в місті. Кортеж президента їхатиме у загальному автомобільному потоці з дотриманням правил дорожнього руху. Тобто, якщо світлофор покаже червоне світло, рух буде зупинений допоки не загориться зелене. Жодної вказівки щодо заборони руху автомобілів чи перекриття вулиць не було»,  –  зауважила виконуюча обов’язків старшого інспектора пресслужби Управління патрульної поліції в Хмельницькій області Роксолана Вавренюк.

А тим часом  на перехресті Проскурівської з Соборною, Проскурівського підпілля, Грушевського та Володимирською встановлені конуси. Вони розташовані на проїжджій частині поряд із узбіччям. Крім того, на цих же перехрестях стоять поліцейські.  Однак Роксолана Вавренюк пояснює,  конуси на перехрестях встановлені для запобігання неправильному паркуванню.

Патрульна поліція на вулицях міста працювати у звичному режимі – правоохоронці слідкуватимуть за безпекою дорожнього руху та громадським порядком.

" " " "