Дорогою в Європу: у Хмельницькому каналізаційні люки зробили ошатними

Навколо кожного люка вклали різнокольорову плитку і підняли їх на один рівень із відремонтованою дорогою

987

В обласному центрі комунальники ремонтують відразу три вулиці. Причому не яким-небудь ямковим способом, а суцільним методом. Тобто, повністю замінюючи верхній шар дорожнього покриття та  залишаючи після ремонту практично нову дорогу. У такий спосіб, саме цими  днями, ремонтують відразу три вулиці – Вайсера, Бандери і Трудову, повідомляє прес-служба  міської ради.

Приміром, на Вайсера роботи мають завершити до 19 вересня. А вже до 14 числа повністю відреставрували  ділянку  на відрізку між Соборною та Грушевського. Аби залишити після себе рівненьку дорогу, шляхобудівельники були змушені ще й попіднімати каналізаційні люки і решітки, аби поставити їх врівень з покриттям – щоб на їхньому місці не було западин.

А ще крім того, кожен люк, уперше в Хмельницькому, оздобили по периметру різнокольоровими плитками. Вийшло гарненько, ошатно і якось зовсім по-європейськи.

Дивіться також: Ремонт дороги на «тещиному язику»

Аналогічні роботи треба також виконати на вулиці Бандери. Там, кажуть будівельники, їм залишилось обладнати два острівці безпеки для пішоходів  на відрізку між Проспектом Миру і вулицею Озерною.

Наближається до завершення також і ремонт на Трудовій – на відрізку між вулицями  Заводською і Прибузькою. Там, крім проїжджої частини, ще   мають обладнати тротуари для пішоходів.

Загалом цьогоріч у міському бюджеті на поточний ремонт доріг передбачено майже 44 з половиною мільйони гривень.

" " " "