Габінет звільнив Кальніченка: новий голова Хмельницької ОДА залишився без першого заступника

Володимир Кальніченко працював на державній службі у Хмельницькій області 27 років

2118

Новий очільник Хмельницькї ОДА Дмитро Габінет видав розпорядження про звільнення Володимира Кальніченка з посади першого заступника голови Хмельницької ОДА.

У розпорядженні  зазначено, що Кальніченко подав заяву на звільнення у зв’язку із призначенням нового голови ОДА.

Про Володимира Кальніченка відомо, що йому 62 роки, і народився він на Житомирщині. Закінчив сільськогосподарський інститут, очолював колгосп на Житомирщині, керував у Народичах райагропромом.

У 1992 році Володимир Кальніченко, разом з іншими своїми земляками, був відселений із Чорнобильської зони. Так він опинився на Хмельниччині і відтоді працював у держустановах Хмельницької області.  Із квітня 2014 року він став заступником голови ОДА, а з червня 2017 – першим заступником. Після звільнення  колишнього керівника ОДА Вадима Лозового, з червня по листопад  2019 року,  Володимир Кальніченко тимчасово виконував обов’язки голови Хмельницької ОДА.

Першого заступника звільняють із 28 грудня, тобто новий рік він уже зустрічатиме не у ранзі державного чиновника.

Підсолодити пігулку, тепер уже колишньому, чиновнику має непогана компенсація за відпустки, які він не використав. Таких, судячи з розпорядження, назбиралося 128 календарних днів. Отже відшкодування має бути непогане.

" " " "