Комплекс «Zbruch Palace» – зона твого комфорту

2264


Відкриття комплексу відбудеться 1 серпня.

Комплекс «Zbruch Palace» – це поєднання готелю, ресторану, салону краси та конференц-зали у центрі Волочиська. Зручне розташування, якісний сервіс, професійний персонал, сучасний дизайн – це все робить «Zbruch Palace» ідеальним місцем для відпочинку та роботи як для місцевих жителів, так і для гостей міста.
Для відвідувачів працює: готель «Zbruch Palace Hotel», ресторан «Рів’єра» (+ vip-кімната на 15 осіб), салон краси «Estet центр», конференц-зал на 40 осіб, дві meeting-room до 15 осіб.

«Zbruch Palace Hotel» – це готель у центрі Волочиська, який задовольнить навіть найвибагливішого клієнта.
Інтер’єр виконаний у сучасному дизайні з елементами «лофт», що робить номери зручними та привабливими. Приміщення оснащені усім необхідним для комфортного проживання.
Для гостей безкоштовно діє парковка з охороною, послуга виклику таксі та «будильник». На території всього готелю є Wi-Fi. Усі номери оснащені внутрішнім телефоном.

За додаткову плату клієнти «Zbruch Palace Hotel» також можуть скористатися безалкогольним мінібаром; багажною кімнатою; послугами пральні; салону краси, ресторану; орендувати конференц-зал; замовити додаткове прибирання. Розраховуватися можна кредитними картками Visa, Euro/Mastercard.
У готелі – 15 номерів класів «Стандарт», «Напівлюкс» та «Люкс».

Клас «Стандарт» – це простора кімната, санвузол з ванною та душовою, дизайнерські меблі, зручне ліжко, TV, Wi-Fi, фен, кондиціонер, набори засобів для гігієни. Є можливість замовити номер з одним двоспальним ліжком та двома окремими.
Клас «Напівлюкс» – номер, розрахований на дві людини з можливістю замовити додаткове ліжко за окрему плату. Простора кімната з панорамними вікнами, двоспальним ліжком, відпочинковою зоною, санвузлом з ванною і душовою та терасою. TV, Wi-Fi, фен, кондиціонер, набори засобів для гігієни, банний халат, одноразові тапочки, фен, чай та кава. У «Люксі» є сейф.

Клас «Люкс» – це номер на дві кімнати з панорамними вікнами, який розрахований на сім’ю з двома дорослими та двома дітьми. Складається з просторої вітальні, затишної спальні, санвузла з ванною і душовою, окремої гардеробної та тераси. TV, Wi-Fi, фен, кондиціонер, набори засобів для гігієни, банний халат, одноразові тапочки, фен, чай та кава. У «Люксі» є сейф.У готелі також діє спеціальна пропозиція для молодят (платна послуга): номер із шампанським, фруктами та весільним декором, аби зробити особливий день справді незабутнім.

Ресторан «Рів’єра» – це смачна європейська кухня, коктейлі від кращих барменів, якісне обслуговування, вишуканий дизайн та затишна атмосфера.
Для відвідувачів облаштували комфортну залу, яка розрахована до 50 чоловік. У меню – страви європейської і домашньої кухні та алкогольні і безалкогольні напої. Кухарі здивують вас не лише смаком, а й оригінальною подачею.

Також наявна VIP-кімната, яка складається з двох кімнат із TV. Одна зала розрахована для застілля до 15 осіб, інша – для відпочинку, де можна поспілкуватися з гостями за чашкою кави або чаю. Задля якісного обслуговування закріплюють окремого офіціанта.

Салон краси «Estet центр» – це місце, де ви можете отримати усі можливі послуги beauty-індустрії. У салоні працюють: перукар, майстри манікюру та педикюру, косметолог, lashmaker (майстер-бровіст), масажист, barber-майстер (чоловічий перукар), SPA-процедури
Конференц-зал від «Zbruch Palace» – це вдалий вибір для проведення зустрічей та заходів у Волочиську.

Якщо ви плануєте презентацію, переговори, конференцію чи ділову зустріч, організувати все на найвищому рівні допоможуть у комплексі «Zbruch Palace» до. Тут пропонують три зали для виїзних зустрічей – конференц-зал, розрахований на 40 осіб, та дві meeting-room на 15 осіб.
Усі приміщення оснащені мультимедійною технікою – плазмовий телевізор, проектор та Wi-Fi. Також тут надають послуги кейтерингу.

Відкриття комплексу відбудеться 1 серпня. Як зазначає керівник проекту Віолета Лабазюк, це важлива подія для Волочиської ОТГ: «Наша злагоджена команда, насамперед, працює на результат для гостей. Ми прагнемо забезпечити максимальний комфорт як для місцевих мешканців, так і для гостей зі всієї України, гарантуємо високу якість послуг в ресторані, готелі, конференц-залі та салоні краси за гнучку оплату. Ми надаємо повний бізнес-пакет для проведення конференцій. Ми створили своєрідну родзинку у Волочиську, яка, сподіваюся, стане справжньою окрасою міста та Хмельницької області. Крім того, наш комплекс – це ще нові робочі місця та сплата податків до місцевого бюджету. Ласкаво просимо до «Zbruch Palace». У нашому комплексі ви відчуєте унікальну суміш швидкого ритму життя бізнес-центру та домашнього комфорту і затишку, адже «Zbruch Palace» – це зона твого комфорту», – резюмує Віолета Лабазюк.

 

 

" " " "