На Хмельниччині ліквідовували наслідки шторму

Фахівці служби порятунку виїжджали на місця вражені негодою 10 разів

1051

Учора вночі бійці ДСНС ліквідовували наслідки грози, що пройшлася Хмельниччиною. Пориви вітру досягали 20 м/с.

На Ізяславщині негода повалила дерева, які звалилися на дорогу між селами Сахнівці та Махнівці Ізяславського району та в місті Ізяславі через негоду були завалені вулиці Козацька та Заводська. На вулиці Проскурівській дерево впало на чотириповерховий житловий будинок.

Через сильну зливу в Чемеровецькому районі затопило присадибні ділянки та приватні будинки. Також, злива підтопила навчально-виховний комплекс №7 у Чемерівцях. Рятувальники, зо допомогою мотопомп, відкачали  більше 1000 кубічних метрів води.

У Хмельницькому, через сильні шквали вітру зірвало дах двоповерхового приватного житлового будинку. Коли на місце події приїхала рятувальна бригада, вода вже почала протікати у кімнати. Орієнтовна площа руйнувань становила 50 квадратних метрів.

Рятувальники здійснили часткову реставрацію даху: перекрили пошкоджені ділянки гідроізоляційною плівкою, щоб вода не потрапляла всередину.

В ГУ ДСНС України у Хмельницькій області повідомляють, що на ліквідацію наслідків негоди від ДСНС залучиили 12 одиниць техніки та 49 рятувальників. На щастя, в усіх випадках обійшлося без жертв та травмувань.

" " " "