Летальна ДТП на Хмельниччині: легковик зіткнувся з маршрутним автобусом

Легковий автомобіль з якоїсь причини виїхав на зустрічну смугу

3886

Аварія сталася сьогодні вранці поблизу Дунаєвець, повідомляє прес-служба обласного управління ДСНС. Телефонний дзвінок на номер “101” надійшов о 7.55. Рятувальникам повідомили, що поблизу станції Дунаївці сталась аварія із легковим автомобілем та маршрутним мікроавтобусом, і що потрібна їхня допомога.

Як з’ясувалось, автомобіль «Kia Cerato» що їхав у напрямку до Дунаєвець, з якоїсь причини виїхав на зустрічну смугу руху. А там на той момент рухався маршрутний мікроавтобус із людьми. Загалом у маршрутці було 22 осіб – 21 пасажир і водій.

Читайте також: На Хмельниччині автомобіль врізався у дерево: водій – у реанімації

Зіткнення відбулось у мить ока. Від потужного удару перед легковика сплющило наче бляшанку. Водій легкового автомобіля та пасажир, що сидів поряд із ним, загинули на місці аварії. Жінка, яка сиділа позаду, залишилась жива, однак одержала травми. Її та ще вісьмох травмованих пасажирів маршрутки швидкі допомоги помчали до лікарні. На місці ДТП працює поліція, яка з’ясовує всі обставини трагедії.

А рятувальникам довелося оперативно від’єднувати акумулятор побитої легкової автівки від живлення, аби запобігти пожежі. Вони також змили з дороги паливо, що вилилось із автомобіля.

Про стан здоров’я потерпілих людей на цей момент інформації немає.

" " " "