Моторошна знахідка на околиці Хмельницького: тіло чоловіка пролежало в лісі не один місяць

Після огляду знайдених решток з'ясувалось, що тіло належить чоловіку, якого вже понад п’ять місяців марно шукали поліція і рідні

9155

На околиці обласного центру випадково знайшли тіло загиблого чоловіка. На рештки набрела жінка, яка відправилась у масив Лісогринівецький по гриби. Там вона і виявила страшну знахідку. Тіло забрали на експертизу. Як з’ясувалось, воно належить 29-річному хмельницькому рятувальнику Ярославу Миринюку, який загадково зник ще 20 травня цього року.

Історія його зникнення досі оповита таємницею. Чоловік незабаром мав іти у відпустку, заява вже була підписана керівництвом.  Того дня він повернувся з нічого чергування. Об 11-й годині розмовляв по телефону зі своїм братом Сергієм, який мав наступного дня за ним заїхати та відвезти до батьків у Нову Ушицю. Молодий чоловік був у гарному настрої, жартував по телефону та радів майбутньому відпочинку.

Читайте також: У Хмельницькому з річки виловили труп молодої жінки: що кажуть криміналісти

Того ж дня по обіді він уже не брав слухавки, однак його телефон ще був у мережі. О 13.15  Ярослав закупив продукти у магазині, розташованому неподалік від того місця, де він проживав. Його брат відстежив цю покупку за банківською карткою Ярослава. І все: більше його ніхто не бачив, і ні з ким на зв’язок він не виходив. Хоча його телефон був у мережі ще до обіду наступного дня. Очевидно, вимкнувся після того, як сіла батарея.

Сержант ДСНС Ярослав Миринюк був із Нової Ушиці, але працював у Хмельницькому. Знімав, з іще двома чоловіками, трикімнатну квартиру на Озерній в обласному центрі. Кожен хлопець мав окрему кімнату, тож конфліктів між ними не було. Принаймні, Ярослав ніколи ні про що подібне не згадував. На роботі теж у нього наче було все гаразд. Дівчини на той час також не мав.

В його кімнаті все залишилося так, ніби чоловік вийшов на кілька хвилин: увімкнений ноутбук, відчинений настіж балкон. Жодного натяку на якісь проблеми чи внутрішні переживання. Однак хлопець пропав, і знайшовся лише тепер, незважаючи на те, що його шукали і поліція, і рідні.

Знайдене тіло передали на експертизу. За цим фактом у поліції порушили кримінальну справу за ч.1 статті 115 (вбивство) із позначкою “самогубство”.

 

" " " "