На українців обрушилась потужна магнітна буря: штормитиме три дні

1217

Вже починаючи від сьогодні, 20 серпня, на українців очікуватиме чи не найсильніша магнітна буря літа 2020 року. У зв’язку з цим вже наступного дня після Яблучного спасу у багатьох жителів Хмельниччини, як і інших регіонів країни, болітимуть голова й суглоби, відчутно стрибатиме тиск. Також люди відчуватимуть загальну слабкість усього організму. Про це повідомляє видання “Главред”.

Ця магнітна буря буде продовжуватися приблизно 3 дні і стане найсильнішою за весь серпень. ФІАН оцінює її в 4 бали, що відповідає дуже сильним магнітним бурям.

Якщо ви планували погуляти у ці дні і у вас є навіть незначні проблеми зі сном, вам слід відмовитися від цієї прогулянки, лягти спати раніше і виділити на сон не менше 8 годин.

Читайте також: Якщо вам стало зле, випийте води і заспокойтесь: на Землі триває магнітна буря

Також під час сильних метеоударів рекомендується пити більше води, виключити вживання алкоголю і тютюнових виробів, а також займатися незначними фізичними вправами, які не перевантажують організм. Частіше виходьте на прогулянки, але лише у другій половині дня, коли активність сонця не така сильна.

Водночас медики застерігають, що якщо у вас є хронічні захворювання, то краще виходьте на вулицю, маючи при собі аптечку з усіма необхідними ліками.

" " " "