«Наркотична трійця»꞉ на Хмельниччині затримали продавців наркотиків

Зловмисники збували свій "товар" через Теоеграм-канал

764

На Хмельниччині правоохоронці затримали злочинну групу, яка займалася збутом наркотиків. Група скаладася з трьох осіб.

А організатором «кримінального збагачення» став 28−річний хмельничанин. Чоловік, використовуючи підроблені документи, організував поставку наркотиків та психотропних речовин із різних областей України.

Разом з виконавцями продавав усе це «добро» через Телеграм−канал, де створив спеціальний бот. Продане передавав шляхом «закладок». Насамперед збував амфетамін, LSD, А-PVP, кокаїн та канабіс. Покупців шукав у центральних та західних областях України

Під час шести  обшуків, які провели вдома у всіх, причетних до цієї справи, в їхніх автівках та господарських приміщеннях правоохоронці виявили  банківські картки, мобільні телефони, електронні ваги , наркотики і психотропні речовини, підготовлені до продажу. Загальна вартість знайденого становить на «чорному ринку» майже 400 тисяч гривень.

Було доведено та зафіксовано майже 60 випадків продажу наркотиків.

Читайте також: У Хмельницькому викладач одного з ліцеїв продавав наркотики

Усій трійці оголошено про підозру за незаконне придбання, зберігання та перевезення з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин та особливо небезпечних психотропних речовин, вчинені організованою групою. Санкції цієї статті передбачають покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 12 років з конфіскацією майна.

" " " "