Підтримка аграріїв та підприємців: Лабазюк назвав ключові досягнення за рік роботи в парламенті

1017

Найбільше уваги в IX скликанні Верховної Ради народний депутат Сергій Лабазюк приділив питанням відновленню економіки та захисту громадян у зв’язку із пандемією Covid-19, а також підтримці аграріїв та підприємців.

Про це повідомила пресслужба нардепа.

«Усі свої зусилля, як народний депутат, я спрямовую на виконання програми та допомогу виборцям, які звертаються за допомогою», – підкреслив політик.

За словами Лабазюка,  за цей час він став автором та співавтором 21 законопроекту (два з яких стали законами), зареєстрував близько 150 правок та подав 25 депутатських запитів.

«Найбільше уваги в цьому скликанні я приділив питанням відновленню економіки та захисту громадян у зв’язку із пандемією Covid-19. Ми підтримали підприємців, запровадивши для них пільги на період карантину. Підтримали медиків, які мужньо встали на захист здоров’я усіх українців. Але обсяги підтримки бізнесу та громадян необхідно збільшувати. Більшість малих і середніх підприємців повністю втратили свої прибутки під час карантину, а люди, відповідно, втратили роботу», – підкреслив нардеп.

Також основними своїми досягненнями Лабазюк вважає ухвалення закону щодо протидії рейдерству (№0858), та про сільськогосподарську кооперацію (№0856), над якими він працював ще з минулого скликання парламенту.

Сергій Лабазюк запевнив, що команда його однодумців обов’язково братиме участь в місцевих виборах, які заплановані на 25 жовтня.

«Наша команда піде на вибори. Бо це наша відповідальність перед людьми, з якими ми багато років живемо і працюємо разом. Сьогодні українці хочуть, щоби у владу на місцях прийшли професіонали, які добре знають місцеву проблематику, мають чітке бачення розвитку громади і користуються повагою місцевих мешканців. Саме такі люди є в нашій команді. Ми об’єдналися заради майбутнього і разом йдемо до перемоги!», – заявив Лабазюк.

Нагадаємо, Верховна Рада IX скликання пішла на канікули до 1 вересня, однак вже 21 липня провела позачергову сесію. Наприкінці літа це скликання парламенту відсвяткує рік після початку роботи.

Напередодні Верховна Рада ухвалила постанову про призначення чергових місцевих виборів на 25 жовтня 2020 року.

" " " "