Погода на Хмельниччині: на середу чекаємо квітневого тепла, а далі знову – зима

Сталого тепла поки не буде

2660

Погода на Хмельниччині цього тижня матиме нестійкий характер. Так, до середи температурні показники різко зростатимуть і опадів не очікується. Однак після середи температура знову піде на спад. Водночас підтягнуться й дощі, які до кінця тижня навіть подекуди можуть перейти у мокрий сніг.

Зокрема сьогодні буде доволі прохолодно. Ранок зустрів жителів Хмельниччини не комфортною прохолодою, нічого дивного, адже за ніч температура опустилася до +1 градуса. Денна температура, звісно, буде вищою, до +7 градусів.

Від сьогодні до середини тижня температура зростатиме і в середу досягне пікового показника. Обіцяють до +15…+16 градусів. У поєднанні з легким південним вітерцем це нагадає, радше, другу половину квітня, аніж кінець березня.

Однак уже з четверга характер погоди різко зміниться. Вітер обернеться на північний, а небо затягнуть дощові хмари. Злив не обіцяють, але буде дощити, і ртутний стовпчик різко здасть позиції. Уже в четвер денна температура опуститься до +7…+8 градусів. А нічна – до +5. А на кінець тижня, то й взагалі обіцяють вночі лише +1, а вдень не більше +3. Причому моментами денний дощ може переходити у нічний сніг.

Отже із зимових одягом поки розлучатись не варто. А от весняний тримати напоготові вже можна.

" " " "