У Хмельницькому прокуратура вимагає посилити покарання винуватцю летальної ДТП

Правоохоронці Хмельниччини, спільно з прокуратурою, подали апеляцію з вимогою призначити винуватцю ДТП з летальними наслідками більш суворе покарання

1458

Хмельницька прокуратура вирішила оскаржити в апеляційному суді вирок щодо громадянина, який спричинив ДТП з летальними наслідками. Про це повідомила прес-служба обласної прокуратури Хмельницької області.

Варто згадати, що інцидент трапився ще наприкінці весни 2018 року, 29 травня, неподалік від обласного центру. Тоді, перебуваючи за кермом службового авто Nissan Leaf з шістьма пасажирами, водій спричинив зіткнення з вантажним автомобілем “КАМАЗ”. При цьому він кермував у стані алкогольного сп’яніння.

Аварія призвела до того, що двоє з пасажирів загинули на місці події, троє отримали тяжкі тілесні ушкодження та ще один – тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості.

В ході розгляду справи суд в повній мірі визнав винним п’яного водія та призначив йому покарання у вигляді шести років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк три роки. При цьому сторона обвинувачення з самого початку вимагала більш суворого покарання, а саме – дев’ять років позбавлення волі.

Читайте також: Роману Миколаїву оголосили вирок за летальну ДТП неподалік від Хмельницького

Враховуючи обставини прокуратура прийняла рішення оскаржити вирок суду першої інстанції в Хмельницькому апеляційному суді як занадто м’який.

" " " "