У Хмельницькому водій із Прикарпаття збив велосипедиста

У потерпілого – серйозні травми, його рятують у нейрохірургії

963

Учора ввечері в обласному центрі трапилась дорожньо-транспортна пригода, в якій був серйозно травмований 55-літній чоловік, повідомляє сектор комунікації поліціії Хмельницької області.

Автопригода сталася о 20.00 на розі вулиць Красовського та Чорновола. За висновками попереднього слідства, порушення допустив  50-річний водій із Калуша Івано-Франківської області. Сидячи за кермом свого “Мерседес Віто”, він почав повертати наліво. Назустріч йому рухався на велосипеді місцевий житель. Проте, замість того, щоб пропустити велосипедиста, прикарпатець знехтував правилами і продовжив свій маневр.

Читайте також: У Хмельницькій області п’ятеро іноземців отримали травми в ДТП

В результаті, велосипедист був збитий. 55-річний чоловік одержав забій грудної клітини,  а також струс головного мозку і тріщину лобної кістки. Швидка доправила потерпілого до обласної лікарні. Зараз його рятують у тамтешній нейрохірургії.

Тим часом, поліція вже відкрила за цим фактом кримінальне провадження за ч.1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкції цієї статті передбачають різні види і терміни покарання: від штрафу до обмеження волі на строк до 3 років.

" " " "