У Хмельницькому запрацював частковий режим спецперевезення

Таке рішення ухвалили у штабі з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації

8218

Вже сьогодні у Хмельницькому запрацював  частковий режим спецперевезення пасажирів, повідомляють у Хмельницькій міській раді.

Як інформують у раді, із 06.00 години до 10.00 години вранці та з 16.00 години до 19.00 години тролейбуси підвозитимуть лише чітко визначених осіб. А в інші години тролейбуси працюватимуть у звичному карантинному режимі.

Частковий режим перевезення громадським електротранспортом здійснюється за допомогою спецквитків, що отримали близько 24 тисячі працівників міста. Це – робітники закладів та установ незалежно від форми власності, які забезпечують охорону здоров’я, продовольче забезпечення, урядування та надання найважливіших державних послуг, енергозабезпечення, водозабезпечення, зв’язок та комунікації, фінансові та банківські послуги, функціонування інфраструктури транспортного забезпечення, об’єктів критичної інфраструктури, які мають безперервний промисловий цикл.

Окрім того, в спеціальні години користуватися громадським транспортом мають змогу також донори крові та (або) її компонентів, які теж отримають спеціальний квиток.

" " " "