У Кам’янці коп врятував людину від самогубства

Чоловік намагався стрибнути з моста біля фортеці

1547

У Кам’янці-Подільському поліцейський врятував чоловіка, який мав намір вчинити самогубство зістрибнувши з моста біля фортеці. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився ще 13 листопада, однак до цього моменту капітан поліції нікому не розповідав про свій вчинок. Подія стала відомою після того, коли в місцевих соцмережах опублікували кадри з вуличних камер відеоспостереження, які зафільмували спробу самогубства та її фінал. У дописах до відео місцеві щиро подякували правоохоронцеві за його небайдужість.

Героя з поліції звати Олег Коломий.  У Кам’янець-Подільській поліції він займає посаду начальника сектору реагування патрульної поліції №1 Кам’янець-Подільського відділу поліції. У той день полісмен перебував на добовому чергуванні. Багато місцевих поліцейських було залучено на виборчі дільниці, адже от-от мав пройти другий тур місцевих виборів. Тож Олег Коломий об’їжджав ДВК та перевіряв, як його підлеглі несуть службу.

Коли капітан повертався в місто через Замковий міст він і побачив на ньому молодика, який явно мав намір зістрибнути у каньйон. Його глибина у тому місці сягає приблизно 30 метрів.

Обов’язок та звичайна людяність не дали полісмену проїхати далі, тож він зупинив свою машину та кинувся до чоловіка. Той одразу ж почав погрожувати, що стрибне з моста, якщо поліцейський продовжить наближатися. Тоді правоохоронець вступив із молодиком у тривалий діалог, непомітно при цьому наближаючись до нього. Дочекавшись слушної нагоди, капітан швидко схопив чоловіка за ноги та відтягнув його від прірви.

Читайте також: Чоловік, котрий збив двох жінок в Шепетівці, виявився посадовцем “Центру пробації”

Пізніше виявилося, що потерпілий хотів звести рахунки з життям через сімейну чвару. Та й тут Олег не залишився осторонь і допоміг чоловікові та дружині знайти спільну мову.

“Ми дякуємо Олегові Коломию за високий професіоналізм, людяність та небайдужість. Пишаємось такими працівниками!”, — пише прес-служба нацполіції.

" " " "