У Летичеві підприємливий керівник пошти знайшов собі додатковий заробіток

Винуватець узяв хабара на 4 тисячі, а тепер мусить сплатити 25, 5 тисячі штрафу

1607

Виявляється, можна непогано заробити не лише на виконанні поштових відправлень, але й  на тому, щоб  нікуди не відправляти деякі папери. Саме так вчинив начальник центрального поштового відділення у Летичеві, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Його затримали під час одержання хабара розміром у 4 тисячі гривень. Підприємливий чоловік зажадав таку суму від  свого попередника – колишнього керівника районного відділення “Укрпошти”.

Наступник мав певний компромат на свого попередника та заждав від нього викупу за цей компромат.  За те, що певні матеріали  не потраплять до рук правоохоронців, чоловік виставив ціну у 4 тисячі гривень. Попередник нібито погодився і  віддав гроші вимагачу. Аж тут його й спіткало гірке розчарування.

Читайте також: На Хмельниччині по дорозі до села “загубилася” тисяча літрів пального

Правоохоронці, які чекали під дверима, зайшли у кабінет і зафіксували факт одержання хабара. Суд, розглянувши цю справу, визнав вину начальника пошти і присудив йому сплатити 25,5 тисячі гривень штрафу. Крім того, хабарника було звільнено з роботи та на рік  позбавлено його права обіймати керівні посади.

" " " "