У Славуті чоловік посеред дня вкрав у дитини телефон

518
Поліція за кілька годин розшукала грабіжника. Вкрав у 10-річної дитини телефон чоловік з кримінальним минулим.

“Вчора, 10 січня, о пів на другу дня до поліції зателефонувала 11-річна славутчанка і повідомила, що у її подруги невідомий чоловік вкрав телефон. На місце події невідкладно виїхала слідчо-оперативна група. За декілька годин правоохоронці вже встановили особу нападника”, – інформують в пресслужбі Нацполіції.

 Пограбування сталося у м. Славута. Школярки у цей час поверталися додому після уроків. Наближаючись до лісосмуги, до них підійшов невідомий чоловік та запитав котра година. Одна із дівчат дістала гаджет аби відповісти йому. Та чоловік  несподівано вкрав у дитини телефон і побіг у невідомому напрямку.

На Ше­пе­тів­щи­ні у лі­сос­му­зі пог­ра­бу­ва­ли 10-річ­ну шко­ляр­ку
Фото: Шепетівське районне управління поліції

На місце пограбування прибули місцеві поліцейські, які отримали від школярок детальний опис нападника. Завдяки цьому правоохоронці досить швидко встановили його особу. За кілька годин чоловіка розшукали та вилучили поцуплений телефон.

На Ше­пе­тів­щи­ні у лі­сос­му­зі пог­ра­бу­ва­ли 10-річ­ну шко­ляр­ку

Як з’ясувалося, грабіжник бувалий. 36-річний житель м. Славути раніше вже мав судимість за майнові злочини.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж).

«Вик­ра­де­ний мо­біль­ний те­ле­фон пра­во­охо­рон­ці по­вер­нуть влас­ни­ці піс­ля про­ве­ден­ня ря­ду слід­чих дій. Злов­мисни­ку заг­ро­жує чер­го­вий строк по­ка­ран­ня у виг­ля­ді поз­бавлен­ня во­лі стро­ком на 4 ро­ки», — заз­на­ча­ють у Ше­пе­тівсь­ко­му район­но­му уп­равлін­ні по­лі­ції.

Нагадаємо, кілька днів тому на Хмельниччині на хабарі спіймали керівника оборонного держпідприємства.

" " " "