Укрзалізниця відновила сполучення Чернівці-Одеса

У продажі збільшилася кількість квитків на усі види потягів

1401

Відтепер хмельничани зможуть доїхати до Чернівців залізничним транспортом. Із завтрашнього дня, 21 липня, відновлюється курсування потягу за маршрутом Чернівці-Одеса. Також він зупинятиметься у Деражні та Волочиську.

За маршрутом №136 Чернівці-Одеса потяг буде курсувати з Чернівців з 21 липня до 30 вересня. Надалі планують запустити лише по непарних числах. З Чернівців він відправлятиметься о 15:35 й прибуватиме в Одесу о 10:04 ранку. У Хмельницькому цей потяг зупинятиметься на чотири хвилини о 01:52 ночі.

У зворотному напрямку потяг №136 Одеса-Чернівці почне щоденно курсувати з 22 липня до 1 жовтня, а з 2 жовтня — лише по парних днях. З Одеси він відправлятиметься о 16:44 й прибуватиме у Чернівці о 10:02 ранку. У Хмельницькому цей потяг зупинятиметься на чотири хвилини о 00:23 ночі.

Нагадуємо, що, згідно з Постановою Кабміну, кількість пасажирів у залізничному транспорті має відповідати кількості місць. Раніше заповнювали потяги на 50%. Також, пасажирам необхідно одягати маски або респіратори під час поїздки.

" " " "