В обласному протипухлиному центрі визначились із вартістю послуг

207

Голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій затвердив тарифи на платні медичні послуги, що надаються комунальним некомерційним підприємством “Хмельницький обласний протипухлинний центр”.

Про це свідчить його розпорядження, оприлюднене на сайті ОВА 30 червня. Документ уже пройшов обов’язкову державну реєстрацію в Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції.

Йдеться про лабораторні, діагностичні та консультативні послуги за зверненням громадян, що надаються без направлення лікаря, зокрема із застосуванням телемедицини.

Так, сканування кісток скелета та статична сцинтиграфія кісток з генератором коштуватиме 1 513 гривень (тут і надалі вартість послуги без врахування ПДВ — ред.). Динамічна реносцинтиграфія (визначення функції нирок) з генератором обійдеться в 1 423 гривні, а сцинтиграфія щитоподібної залози з генератором – 1 086 гривень 50 копійок.

Нагадаємо, у лютому цього року в Хмельницькому обласному протипухлинному центрі встановили новий апарат променевої терапії — сучасний лінійний прискорювач. На проведення будівельно-ремонтних робіт використали майже 11 000 000 гривень. З Державного фонду регіонального розвитку надійшло понад 9 500 000, більше 1 264 000 – з обласного бюджету. На закупівлю системи лінійного прискорювача рішенням обласної ради виділили 33 000 000 гривень. Ще 27 000 000 гривень додав медзаклад із власних коштів.

" " " "