Вантажівка з труною у Старокостянтинові: водій машини дивом уникнув смерті

6892

У Старокостянтинові містяни були налякані вантажівкою з труною, що їздила вулицями міста. Із гучномовця долинали заклики на кшталт “Життя або домовина!”, якими водій незвичайної автівки хотів переконати земляків у необхідності дотримання суворого карантину.

Як з’ясували поліцейські, яких викликали шоковані містяни, чоловік вирішив у такий радикальний спосіб закликати земляків дотримуватись умов самоізоляції. Автор такого незвичного перформансу – заробітчанин, який сам нещодавно повернувся з Італії, та на власні очі бачив, якої біди наробив там коронавірус.

Читайте також: Летальна ДТП на Хмельниччині: водій був п’яним, як ніч

 

Йому самому пощастило вирватися з того пекла живим, адже немало наших земляків-українців, які не встигли покинути Італію, залишились там навічно. Тож чоловік знає про наслідки нехтування заборонами не з чуток і навіть не з повідомлень ЗМІ.

Втім, невідомо, чи вдалось йому донести свою думку до краян, а от на штраф собі чоловік заробив.  Поліцейські застосували до нього штрафну санкцію через те, що автомобіль був без номерних знаків. Правда, штраф вийшов невеликий – лише 170 гривень. За те, щоб люди сиділи вдома, можна заплатити й не таку ціну.

" " " "