Вчителька з Хмельниччини виграла у міжнародному конкурсі 200 тисяч гривень

908

Вчителька Технологічного багатопрофільного ліцею із загальноосвітніми класами ім. А.Мазура міста Хмельницького Наталія Зима.

Наталія Зима здобула звання найкращого вчителя хімії в 2020 році за результатами церемонії нагородження національної премії  Global Teacher Prize Ukraine.

Вона отримала нагороду від Zagoriy Foundation в обсязі 200 тисяч гривень. Половину цієї суми жінка може витратити на особисті цілі, а іншу частину – на потреби свого закладу освіти.

На своїх уроках Наталія Володимирівна використовує інноваційні методи викладання, а саме роботу зі смартфонами.

«Від телекомунікаційної компанії Асоціації європейських провайдерів RIPE NCC Дельтахост Наталія Зима отримала інтернет обладнання для дистанційного навчання на суму 30 тис. грн. Для хімічної лабораторії ТБЛ від компанії “B-Pro” вчителька отримала електронно-вимірювальний комплекс», – зазначають у Хмельницькій міській раді.

За словами градуантки, саме вчитель зацікавлює школярів вивчати свій предмет, мотивує учнів продовжувати досліджувати ту чи ту галузь науки та поглиблювати свої знання. У перспективі такі вмотивовані діти стають професіоналами, розвивають країну.

 

Нагадаємо, що Global Teacher Prize Ukraine – це щорічна національна премія для вчителів, які впроваджують позитивні зміни в освітній простів. Національну премію заснувала в 2017 році ГС «Освіторія» після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation.

" " " "