УРОК З ПОЛІЦЕЙСЬКИМ

368

Від початку навчального року по всій Україні проходить профілактичний захід “Урок з поліцейським”. У нашому місті представники сектору ювенальної превенції Нацполіції провели незвичайне заняття для учнів 6-9 класів різних шкіл. За уроком спостерігали наші журналісти.

У залах спортивного комплексу ГУНП, що у Хмельницькому, провели незвичайний урок. На ньому побували вихованці дитбудинку Хмельницької обласної ради. Це діти, рідних яких позбавили батьківських прав, або перебувають у скрутному становищі. Хлопці відвідують заняття у різних школах, а цього разу побували на уроці з поліцейськими. Спершу діти грали у футзал разом із гравцями команди Динамо ГУНП. А згодом відвідали тренування з дзюдо, де навчились різноманітним прийомами. Із дітьми побувала і заступниця директора дитбудинку. Каже, такі заходи об’єднують дітей і спонукають до здорового способу життя.

Для підопічних дитбудинку такий захід виявився насиченим не лише новими знайомствами, а й зустрічами з давніми друзями – представниками ювенальної превенції.

Під час тренування з дзюдо учні поділились своїми враженням від уроку

Мета таких заходів – показати дітям переваги здорового і активного способу життя.

" " " "