Уже офіційно. У Хмельницькому відбулася перша сесія депутатів 8 скликання

1059

Нова рада. В Хмельницькому відбулася перша установча сесія новообраних депутатів міськради. Інтереси новоутвореної Хмельницької ОТГ представлятиме 42 депутати.

Першу сесію восьмого скликання зібрала  територіальна виборча комісія. Її голова відкрив засідання.

Далі вже офіційно – кожного, хто представлятиме інтереси  містян у раді, назвав за списком та передав посвідчення і нагрудні значки.

Далі ж ознайомив усіх присутніх із тим, хто офіційно є переможцем в боротьбі за крісло міського голови.

Свою промову Олександр Симчишин розпочав із слів вдячності кожному хмельничанину. Переобраний мер нагадав основні принципи, про які він на цьому місці сказав раді ще 7-го кликання.

Нова Хмельницька міська рада складатиметься із п’яти політичних сил. Їхні представники кажуть, працюватимуть передусім задля розвитку міста.

Відповідно до вибору хмельничан, більшість у Хмельницькійміській раді буде представлена єдиною партією. Це «Команда Симчишина». Інші чотири політичні сили представленні у раді порівно. Кожному дісталося по чотири крісла. Поки і представники більшості, і меншостіобіцяють працювати в єдиному тандемі. Конструктив, котрий був у раді минулого скликання, будуть продовжувати.

Часу розкачуватися у нової ради не буде. Вже за тиждень проведуть друге засідання. Далі ж обранці мають затвердити бюджет на 2021-ий рік.

Після завершення першої сесії депутати нового скликання зробили пам’ятне фото.

" " " "