В апеляційному комітеті УАФ не змінили рішення щодо довічної дискваліфікації Собуцького

Апеляційний комітет Української асоціації футболу залишив у силі рішення щодо довічної дискваліфікації почесного президента ФК "Агробізнес" Олега Собуцького, котрий деякий час тому побив арбітра

1061

Після розгляду апеляції Олега Собуцького та ФК “Агробізнес” на рішення дисциплінароного комітету УАФ від 23.07.2020, Апеляційний комітет Української асоціації футболу відмовився її задовольняти та залишив у силі рішення про довічну дискваліфікацію.

Нагадаємо, що таке покарання Олег Собуцький отримав за побиття футбольного судді після завершення матча Першої ліги “Агробізнес” – “Минай”, котрий відбувся 15 липня 2020 року. Після цього грубого порушення президенту ФК “Агробізнес” на завжди заборонили вести будь-яку діяльність, котра пов’язана з  професійним футболом.

Окрім цього підопічному Олегу Собуцькому клубу заборонили проводити домашні матчі на стадіоні “Юність”, що в місті Волочиськ, а також наклали на клуб штраф у розмірі пів мільйона гривень. При цьому рішення про заборону на проведення матчів на домашньому стадіоні діятиме доти, доки Комітет УАФ з питань стадіонів та безпеки проведення змагань не надасть відповідний указ про дозвіл на проведення спортивних заходів.

Читайте також: Президент волочиського ФК “Агробізнес” отримав довічне покарання: подробиці

Собуцький та ФК “Агробізнес” намагалися оскаржити це рішення в апеляційному комітеті УАФ, однак, як зазначалося вище, їм відмовили. Тепер це рішення можна буде оскаржити лише в Спортивному арбітражному суді в Лозанні (Швейцарія).

" " " "