В Хмельницькому з’явиться університет третього віку

1978

Навчатися ніколи не пізно. Вже з вересня в Хмельницькому на базі міського територіального центру соціального обслуговування відкриється університет третього віку. Слухачами можуть стати люди похилого віку. А навчатимуть містян за кількома спеціальностями –  іноземні мови, правознавство, комп’ютерні технології.

Вік навчанню не завада. Вже з початком осені в Хмельницькому  відкриється університет для людей похилого віку. Все заради розширення світогляду, розвитку інтелектуальних здібностей та активного життя.

Загалом, для чималої кількості слухачів будуть доступні близько десяти факультетів за різними напрямками навчання. Як запевняють у закладі, на базі якого і будуть проводитися навчання, іспитів або ж заліків у пенсіонерів не буде. Такий університет дасть можливість людям вивчити те, що за роки молодості з деяких причин не вдалося досягти.

Навчанням можна буде охопити близько семи сотень людей. Вже на сьогодні понад сто хмельничан виявили бажання розширити свій кругозір. Ніна Матвіївна та Микола Денисович були першими, хто записався.

 

" " " "