В Хмельницькому показали фільм до всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми.

646

30 липня в Україні відзначається всесвітній день боротьби з торгівлею людьми. У світі визначено, що сама торгівля людьми є третім за величеною та прибутковістю бізнесом у світі. Перше та друге місце займають торгівля зброєю та наркотиками. Аби ознайомити населення із випадками та схемами, якими оперують злочинці,  у Хмельницькому відбувся показ фільму «Жінка в полоні» .

Як не потрапити на вудку зловмисників та не стати трудовим рабом. В Хмельницькому до всесвітнього дня боротьби із торгівлею людьми провели інформаційну акцію та показ фільму «Жінка в полоні». Організатори кажуть, щороку в нашій області близько сотні людей стикаються із цією проблемою. І це тільки ті, хто відкрито говорить про це.

Окрім трудового рабства яке, великий відсоток жінок стикається із схилянням їх до сексуального рабства. Також є випадки, коли жінок змують займатися незаконною діяльністю.

За словами спеціалістів, перед виїздом закордон на роботу потрібно якомога детально ознайомитися з тим – куди ти їдеш та хто буде твоїм роботодавцем.

Правоохоронці цього року вже зафіксували один факт злочину, котрий пов’язаний із торгівлею людьми.  Хмельничанка продала свою доньку у сексуальне рабство. Працювати дівчина мала в Одесі.

Показом фільму акція не завершується, далі її продовжать на залізничному вокзалі.

" " " "