В Інтернеті з’явилася нова пісня про Хмельницький

2549

Атмосферна, позитивна і про рідне місто – Хмельницький. Ще взимку місцевий гурт STANZA спільно із дитячим хором Райдуга записали пісню «Ми над Бугом». В умовах сучасного карантину музиканти вирішили підтримати містян і додати приємних емоції тим, хто залишається дома. Тож, зібравши найкращі світлини із найгучніших подій в місті, створили відеороботу.

Атмосферна, позитивна і про наше рідне місто – Хмельницький.  Гурт STANZA презентував нову відеороботу на пісню «Ми над Бугом». Текст для треку писався ще взимку. Саме цією піснею відкривали та закривали Різдвяний ярмарок. Нині ж вона дещо змінена. Над текстом працював поет Ігор Цесляк.

У пісні можна почути дитячий вокал. Це голоси учасників місцевого хору Райдуга.

Щоб слова набули свого відображення – створили відеороботу. Світлини для неї надав фотограф  Олександр Савенко. Їх він знімкував під час найгучніших міських заходів останніх років. Фото відображають велич і красу  рідного Хмельницького.

Хоч і карантин закрив людей у домівки, та для творчості настав сприятливий час.  Тож, вже незабаром містяни зможуть переглянути ще кілька нових відеоробіт гурту STANZA.

 

" " " "