В Ізяславі невідомий чоловік нападає на випадкових перехожих із шокером

Перед нападом чоловік ховається серед рослин та за будинками

1142

На Хмельниччині в місті Ізяслав невідомий чоловік у стані алкогольного сп’яніння здійснив напад на випадкових перехожих, погрожуючи їм при цьому електрошокером. Про інцидент розповіла в місцевій спільноті в соцмережі Facebook “Підслухано Ізяслав” жителька міста Antonina Lyebyedyeva.

За її словами невідомий п’яний чоловік з електрошокером напав на неї 31 січня, приблизно о 16:20, в районі Будинку Офіцерів, де вона прогулювалася разом зі своєю дитиною. При цьому жінка розповіла, що перед нападом він ховався за будинками та деревами.

При цьому прямо поряд з Антоніною та її дитиною перебувало ще двоє дівчаток, котрі грали в сніжки. Потерпіла гукнула їх та сказала, щоб ті тікали до дорослих. На щастя неподалік проходив інший чоловік, який врятував її разом з дитиною від кривдника.

Читайте також: У Кам’янець-Подільському районі правоохоронці затримали наркоділка

“Міліцію не викликала, так як я дуже злякалася. Будьте обережні, не відпускайте своїх дітей самих!!! Він був одягнений у червоно-білу куртку! На вигляд біля 50 років. Сховався у під’їзді шостого босу! Дякую за увагу та прохання бути обачними!!!”, — застерегла містян потерпіла.

" " " "