В Ізяславі пожежники врятували від загибелі господаря будинку

З настанням опалювального сезону кількість загорянь житлових приміщень зросла

759

Сезон опалення, який вже набрав обертів в Україні, дав старт низці пожеж у житлових приміщеннях. Якщо у теплу пору року переважно горіли господарські будівлі, то тепер відчутно збільшилась частка загорянь саме у житлових будинках. Житло горить через несправні печі, погану електропроводку та необережне поводження з вогнем. Так, за минулу добу пожежникам Хмельниччини довелося тричі виїжджати на місця пригод. І всі три рази вогонь спалахнув у житлових будинках, йдеться в оперативному зведенні обласної ДСНС.

Одна з таких пожеж трапилась у селі Гута Глібівська Новоушицького району. Там її спричинило коротке замикання електромережі. З тієї ж причини загорівся й житловий будинок у Макові Дунаєвецького району.

Читайте також: Пожежа в гуртожитку у Кам’янці-Подільському: вогонь перерізав вихід студенту

А от в Ізяславі учора пізно ввечері пожежа виникла через необережне поводження з вогнем. Прибувши на місце події, рятувальники застали в наповненій димом хаті 59-річного господаря, який сам уже не міг вибратися з приміщення. Пожежники врятували чоловіка, винісши його на свіже повітря. Якби вони вчасно не нагодилися, сьогоднішній світанок чоловік би уже не зустрів.

" " " "