В Мацьківцях відкрили сучасний спортивний майданчик

1168

В Мацьківцях відкрили сучасний спортивний майданчик. Займатись на ньому можуть не лише діти, й дорослі. Спеціальні тренажери призначені для різних груп м’язів. Тож заняття на них зміцнює здоров’я та покращує поставу. Такому подарунку неабияк зраділи жителі – адже про подібний об’єкт мріяли давно.

Сучасне село,  в якому багато молоді. Саме такими є Мацьківці. Тут проживає багато молодих сімей. Діти полюбляють активний відпочинок, тож виникла потреба в організації місця, де цю енергію вони могли б витратити. І такий майданчик з’явився – неподалік школи встановили сучасні тренажери. Малеча та дорослі неабияк зраділи такій новині.

Такий проєкт– подарунок місцевим мешканцям напередодні Дня фізичної культури та спорту. Голова громади Болеслав Бондар сподівається, тепер кількість спортивних здобутків збільшиться.

У Шаровечківській ОТГ  є уже встановлені дитячі майданчики та зупинки. А ось цей розрахований і для дорослих, і для дітей. Заняття на цих тренажерах допомагають зміцнити здоров’я. У планах фонду спільно з громадою продовжувати роботу в цьому напрямку.

Зараз фонд спільно із народним депутатом працюють і над проєктами утеплення навчальних закладів.

 

" " " "