В межах акції “Напиши листа – отримай подарунок” Жіночий рух “За майбутнє” завітав до реабілітаційного центру в Нетішині

407

Не за горами свято Святого Миколая – час, коли діти загадують бажання, вчать віршики та щиро чекають дива в гості. В межах акції “Напиши листа – отримай подарунок” Жіночий рух “За майбутнє” завітав до реабілітаційного центру в Нетішині.

Ось таким віршиком Настя та інші діти дякували за подарунки. Серед побажань були портфелі, іграшки, одяг, канцелярія для навчання та солодощі. Діти проживають разом з батьками в центрі реабілітації, який функціонує вже більше ніж 4 рокив Нетішині. Там допомагають подолати алкогольну та наркотичну залежність.

Подібний центр функціонує в Запорізькій області. Тож люди із залежністю приїжджають або до Нетішина, або до Бердянська. Там знаходять підтримку, щобвідмовитися від шкідливих звичок.

За роки діяльності центру більше яктисяча жінок та чоловіків пройшли реабілітацію, знайшли роботу та відновили стосунки зі сім’єю. Громадська організація зібрала в одному місці десятки людей з різними історіями, які розділили своє життя на “до” та “після”.

Під одним дахом із жінками живуть їх діти, яких тут влаштовують у школи та дитячі садочки. Допомагають забезпечити усім необхідним благодійники та небайдужі люди. Нині ж до свята Миколая в гості завітали представниці Жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ».

" " " "