В «Офіс Центрі» запрацювала «Резиденція Миколая»

501

Подарунок за вірш або пісню. В «Офіс Центрі» запрацювала «Резиденція Святого Миколая». Цю акцію мережа магазинів проводить з 2014-го року і до сьогодні вже роздала понад 11 тисяч подарунків. Цього року на теренах Західної України відчинилися сім гостин, три з яких – на Хмельниччині. Одна – у самому обласному центрі, ще одна – у Шепетівці та третя – у Кам’янець-Подільському. Окрім того, що хмельницька мережа долучилася найбільш активно, то ще й об’єднала навколо доброї справи півтора десятка партнерів.

Подарунок за вірш або пісню. В «Офіс Центрі» запрацювала «Резиденція Святого Миколая». Цю акцію мережа магазинів проводить з 2014-го року і до сьогодні вже роздала понад 11 тисяч подарунків.

Розмальовки, солодощі, олівці та альбоми – чого тільки немає у мішку Святого Миколая? Усі подарунки надали партнери «Офіс Центру». Цього року мережа магазинів навколо доброї справи об’єднала рекордну кількість учасників.

Отримати подарунок просто так не вдасться. Дітлахи сідають у санчата і розповідають вірш. Святий Миколай слухає і за старання щедро віддячує.

Трішки новорічного настрою подарувала Миколаю маленька Надійка. На гостину до нього прийшла у святковій сукні, а ще разом з матусею Олею вивчила невеликий вірш.

За вірш Надійка отримує подарунок. А далі разом з мамою рушає торговими рядами. Саме в «Офіс Центрі», каже пані Оля, можна знайти усе, чого душа забажає. Тож, без приємних сюрпризів на новорічні свята не залишиться ніхто.

Якщо ж малеча хоче за творчі таланти отримати подарунок – їй теж в «Офіс Центр». «Резиденція Миколая» на Подільській, 93 працюватиме ще завтра. Гостина відчиняються о 15-й та прийматиме маленьких гостей до 19-ї години.

" " " "