В області тривають відбіркові тури конкурсу «Яскраві діти України».

1427

Журі обласного конкурсу «Яскраві діти України» продовжує шукати таланти. Другий рік поспіль  талановита молодь краю має можливість спродувати свої сили у вокалі. Цього разу представники конкурсу  завітали до міста Волочиськ, де прослухали понад 4 десятки конкурсантів.

Славне місто Волочиськ  демонструє молоді таланти. З різних куточків громади сюди приїхали вокалісти. Хвилювання, пробні виступи та навіть сльози – тут усе нагадує про серйозне випробування. Адже кожна із цих маленьких зірочок мріє про велику сцену. І така можливість у талановитих та голосистих є – вдруге в нашій області  стартували відбіркові тури фестивалю «Яскраві діти України». Представницею від Волочиської громади стала Юлія Каменюк із села Писарівка. Дівчинка мріє про співочу кар’єру.

А от місто Волочиськ у фіналі конкурсу в обласному центрі представлятиме Дарина Закринична.

Як каже наставниця Дарини, дівчинка серйозно готувалась до відбіркових турів, адже хоче поїхати на грандіозний фінал до столиці.

Грандіозний фінал обласного відбору відбудеться вже 14 жовтня в театрі ім. Старицького за участю зіркових гостей та компетентного журі. На учасників конкурсу очікує безліч сюрпризів та подарунків від організаторів, спілкування із відомими артистами та головний приз – можливість потрапити на супершоу в Києві, де боротиметься за право представляти Україну на Міжнародному фестивалі «SanremoJunior2018» в Італії. Усі відбіркові тури проходять за сприяння народного депутата України Сергія Лабазюка та фінансовій підтримці його благодійного фонду «Ми поруч».

 

" " " "