В області відбуваються відбіркові тури фестивалю «Яскраві діти України». Підсумки тижня.

971

Талановиті діти Хмельниччини мають шанс потрапити на велику сцену . Другий  рік поспіль в області відбуваються відбіркові тури фестивалю «Яскраві діти України». Журі, що складається із відомих митців шукає таланти в кожному районі  та громаді. Понад десяток селищ та містечок вже визначилися із представниками. Цьогоріч  фінал обласного конкурсу відбудеться в обласному центрі вже 14 жовтня.

Другий рік на Хмельниччині відбуватимуться святкове дійство – фестиваль «Яскраві діти України». Сотні обдарованих співаків мають змогу потрапити на грандіозний фінал у столиці. З четвертого вересня  стартували відбіркові тури у районах області . Професійне журі завітало до Білогір’я – саме з цього райцентру  розпочались прослуховування. Десятки  талановитих дітей взяли участь у відбіркових турах.

Саме ця дівчина завоювала найбільше прихильності у журі. Вокалістка з Білогір’я Оксана Міракян пройшла у наступний етап конкурсу «яскраві діти України». А от в Теофіполі перемогу здобула  чарівна Софійка Козак.

Як каже викладач місцевої музичної школи, Софійка має талант до співу. Тож має великі шанси на подальші перемоги.

А от славне місто Волочиськ  демонструє молоді таланти. З різних куточків громади сюди приїхали вокалісти. Хвилювання, пробні виступи та навіть сльози – тут усе нагадує про серйозне випробування. Адже кожна із цих маленьких зірочок мріє про велику сцену. Представницею від Волочиської громади стала Юлія Каменюк із села Писарівка. Дівчинка мріє про співочу кар’єру.

А от місто Волочиськ у фіналі конкурсу в обласному центрі представлятиме Дарина Закринична.

Як каже наставниця Дарини, дівчинка серйозно готувалась до відбіркових турів, адже хоче поїхати на грандіозний фінал до столиці.

А це вже інша представниця від Волочиська – молода співачка Лілія Умрихін. Дівчинка брала участь у різноманітних конкурсах, а тепер позмагається у Хмельницькому за поїздку до Києва.

Ще однією учасницею обласного конкурсу  стала Даринка Танцюра. Вона захоплюється  різними музичними напрямками.

А цей козак представлятиме Летичівщину. Артем мріє перемогти та із захопленням розповідає про свою маленьку батьківщину.

Стару Синяву представлятиме учасниця багатьох конкурсів Дарина Гінгазова.

Минулоріч право представляти нашу область у Києві виборола Вікторія Остапчук. Грандіозний концерт у столиці зібрав десятки зірочок зі всієї країни. Зіркові гості фестивалю не приховували захоплення молодими талантами.

Для усіх молодих талантів  Хмельниччини  конкурс «Яскраві діти України»  – унікальна можливість стати відомими, каже фронтмен гурту «Мотор’ролла» Сергій Присяжний.

Усі відбіркові тури проходять за сприяння народного депутата України Сергія Лабазюка та фінансовій підтримці його благодійного фонду «Ми поруч»

На учасників конкурсу очікує безліч сюрпризів та подарунків від організаторів, спілкування із відомими артистами та головний приз – можливість потрапити на супершоу в Києві, де вони боротимуться за право представляти Україну на Міжнародному фестивалі «SanremoJunior2018» в Італії. Як каже засновник фестивалю , рівень підготовки учасників щоразу дивує. Тож з кожним новим конкурсом  на  творчому небосхилі з’являються нові зірочки.

" " " "