В ОДА розповіли про статистику захворюваності на ковід серед медиків: цифри невтішні

На Хмельниччині показник захворюваності медичного персоналу на COVID-19 досить високий і продовжує зростати

936

У Хмельницькій області протягом минулого тижня захворіло на коронавірус 211 працівників медичної служби. Станом на сьогодні 785 медиків лікуються, а ще у десятьох хвороба закінчилася летально, – повідомляє Хмельницька облдержадміністрація.

«Це досить високий показник. За тиждень внаслідок захворювання на коронавірусну інфекцію маємо два летальних випадки: у Хмельницькій міській лікарні та ПМСД 2», – зазначив у ході брифінгу перший заступник голови ОДА Роман Примуш.

При цьому загальна кількість медиків області, що інфікувалися коронавірусною інфекцією, за весь період від початку пандемії сягнула 1796. Як зазначив Примуш, в ОДА навіть відбулися окремі засідання ТЕБ і НС для реагування на обставини, що склалися. Їх результатом стало впровадження комплексу заходів, що спрямовані запобігти такому стрімкому зростанню випадків захворюваності на коронавірус.

Читайте також: За день статистика інфікованих COVID-19 на Хмельниччині зменшилася у 17 разів

Так, нещодавно в медзакладах області тимчасово призупинили проведення планових операції та госпіталізацій, а також заборонили відвідувати хворих, що перебувають на стаціонарі.

" " " "