В центрі Хмельницького діє читальний зал просто неба.

1884

Вже четвертий рік поспіль Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека імені Островського презентує літній читальний зал просто неба. Тут можна почитати художню літературу та періодичні видання. Читання на відкритому повітрі не тільки приємне, але й корисне. У літньому залі може стати читачем будь-який перехожий, без особливих умов.

Літо – час відпусток і канікул. Діти, підлітки, молодь і дорослі більше часу проводять на повітрі, на природі, і потік користувачів в бібліотеках зменшується. Тому співробітники Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки імені Островського влаштували читальний зал просто неба. Розташували його в сквері ім. Т. Шевченка. Проводять такий захід вже четвертий рік поспіль.

Особливим попитом читальний зал посеред парку користується у дітей. Тут вони можуть не тільки почитати, але й помалювати та навіть навчитись своїми руками плести прикраси.

Основна мета такого читального залу – популяризація літературу та народну творчість. Дітлахи від таких занять в захваті.

Діятиме читальний зал просто неба до кінця літа. Відвідати його можна щовівторка та щочетверга з 11-ої до 15-ої години.

 

" " " "