В Україні стартувала реєстрація на ЗНО – про зміни та особливості цьогорічної кампанії

455

В Україні розпочалась реєстрація на основну сесію ЗНО. Триватиме вона до 5 березня. Зареєструватись можна у школах та училищах – в залежності від того, хто де навчається. Звернутись також можна і в МАУП – там діє безкоштовний пункт для випускників минулих років. У порівнянні із минулими роками, є і ряд змін. Чи вплине карантин на проведення оцінювання?

1 лютого розпочалась реєстрація на ЗНО . Щоб вона пройшла успішно – варто заздалегідь визначитись із переліком необхідних предметів. У державній підсумковій атестації є ряд змін, каже методистка Вінницького центру оцінювання якості освіти Ірина Ковальчук. Зокрема у кількості обов’язкових предметів.

У разі вступу до вишу , можна обрати ще й 5-ий предмет. Це допоможе підвищити успішність вступної кампанії. Допоможе у цьому і заздалегідь підготовлений комплект документів.

Минулоріч через карантин пробне ЗНО не відбулося. Але через відміну у 2020, кількість бажаючих у 2021 скоротилась. Негативу додали і чутки про проведення тестування в режимі онлайн. Проте у центрі оцінювання якості освіти кажуть, це не так.

Основна сесія ЗНО цього року відбудеться з 21 травня до 15 червня. Першим предметом тестувань буде хімія.

" " " "