В Ярмолинцях син виніс батька із палаючої хати

Молодий чоловік, не роздумуючи кинувся у вогонь

3894

В Ярмолинцях сьогодні на світанку сталася пожежа в одному з приватних будинків на вулиці Аlама Орловського. Займання помітили сусіди та відразу зателефонували синові господаря палаючого будинку. Лиш по тому сусіди зметикували, що треба зателефонувати ще й пожежникам. Отже, телефонний дзвінок на номері “101” пролунав о 6.14.

Однак син власника будинку примчав на місце пожежі швидше. Молодий чоловік, не роздумуючи, кинувся у полум’я, адже десь там, за стіною диму, був його батько. Синові вдалося в задимленій хаті відшукати батька і винести його на вулицю. 61-річний чоловік був травмований, але, на щастя, живий. Його передали медикам швидкої допомоги, які також примчали на виклик.

Тим часом, рятувальники, що миттєво примчали на виклик, взялися гасити пожежу. Вже до 6.22, тобто через 8 хвилин після телефонного дзвінка, пожежу вдалося погасити.

Причина загоряння будинку поки що не з’ясована.

Не так щасливо все обійшлося в селі Жванець Кам’янець-Подільського району. Там спалахнула приватна будівля учора ввечері. Сигнал про біду надійшов на службу порятунку о 21.05.

Туди негайно помчав пожежний автомобіль із рятувальниками. З півгодини після дзвінка вогнеборцям вдалося приборкати полум’я. Та, на жаль, врятувати господаря хати не змогли. 67-річний чоловік загинув у палаючому будинку.

Причиною загоряння вважають порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі і димаря.

" " " "