Вартість проїзду зросте

1387

Нові розцінки на проїзд у міському транспорті. У Хмельницькому говорять про збільшення вартості квитка. Серед основних причин такого кроку перевізники називають збитковий бізнес у карантин. А в управлінні транспорту нарікають на брак водіїв. Свої розрахунки подали власники маршрутів та управління транспорту. Цифри ретельно вивчало управління економіки. Про остаточне рішення у вартості квитка стане відомо 27 травня. Тоді відбудеться засідання виконкому.

Як каже керівник міського управління, навіть після переходу «жовту» зону, проблеми із транспортом залишаються. Адже обмеження у перевезенні пасажирів продовжують діяти.

У транспортній системі міста поступово запроваджують користування електронним квитком. Хмельничани поки не надто активно їх купують.

З 350 одиниць транспорту на обслуговуванні залишилось 220. Саме ці причини впливають на необхідність підвищення проїзду, каже керівник управління. У попередніх розрахунках йдеться, що проїзд у маршрутці коштуватиме 8 гривень, а в тролейбусі – 5, 5 гривні.

Засідання виконавчого комітету заплановане на 27 травня. Саме там має бути прийняте рішення про підняття тарифів на проїзд. А нові розцінки почнуть діяти вже із 1 червня.

 

 

" " " "