Хмельниччина посіла десяту сходинку на інтерактивній карті вакцинації в Україні

В Україні запустили інтерактивну карту вакцинації регіонів

1490

В Українському сегменті мережі Інтернет з’явилася інтерактивна карта вакцинації, за допомогою якої жителі усіх регіонів зможуть відшукати найближчий до себе пункт вакцинації та ознайомитись зі статистикою щеплень. Інструмент запустила ГО “Антикорупційний штаб”. Наразі карта доступна для всіх охочих за наступним посиланням.

Так, згідно з інформацією новоствореного інструменту, станом на 26 травня Хмельниччина посідає десяту сходинку серед усіх 24 регіонів нашої держави за кількістю громадян, котрі отримали щеплення у перерахунку на 10 тисяч осіб.

При цьому карта постійно та в автоматичному режимі обробляє нові дані стосовно вакцинації, котрі публікуються Національною службою здоров’я України.

Дивіться також: Вакцинація судових охоронців

“До Антикорупційного штабу регулярно звертаються зі скаргами на порушення в процесі вакцинації. Це і недотримання соціальної дистанції, і вакцинація в порушення етапів визначених МОЗ, і надмірна утилізація вакцин. Відтепер кожен українець отримав змогу побачити існуючі пункти вакцинації та статистику використання вакцин ними, а також залишити повідомлення про порушення, на яке обов’язково відреагують наші юристи” –– зазначив виконавчий директор ГО “Антикорупційний штаб” Сергій Миткалик.

" " " "