ВАТРА, КУРЕНІ ТА БОЙОВІ МИСТЕЦТВА

366

Військово – патріотичний табір для дітей. Козацький наметовий табір  «Подільсько-Волинська Січ» діє з 2019 року. Щороку на відпочинок приходять сотні дітей. Та цьогоріч гості тут особливі .

Тут дітлахи пізнають справжній побут козаків та їх звичаї. Незважаючи ще на зовсім юний вік тут дітей також навчають бойовому мистецтву та не менш важливому вмінню – вправлятись зі зброєю. Для кращого опанування бойової справи до навчання дітей долучились і працівники служби судової охорони.

Інструктор територіального управління із позивним «Тигр» навчив усіх мешканців наметового містечка збирати й розбирати автомат, тримати зброю, вражати ціль із різних положень. Тим часом, його колеги продемонстрували сучасні зразки озброєння та спецзасоби охоронців Феміди.

І справді, юним козакам та козачкам приїзд охоронців Феміди не аби як сподобався.

Підвищення рівня знань та умінь, формування справжніх професіоналів та виховання патріотів. Цьому принципу не зраджує Служба Судової охорони. Тож, коли співробітників ТУ запросили на таборування підростаючі козаки, вони радо погодились.

Радощам та емоціям дітей не було меж. Після завершення вони зовсім не хотіли відпускати гостей. Організатори табору пообіцяли, запросять співробітників Служби судової охорони ще не один раз.

" " " "