ПОБАЧИТИ МАЛЬОВНИЧУ ХМЕЛЬНИЧЧИНУ І ДОПОМОГТИ АРМІЇ

404

Велолюбителів запрошують у п’ятиденне турне цікавими місцями області. Частину прибутку організатори перерахують ЗСУ.  Стартують учасники у Хмельницькому, а фінішують у Кам’янці-Подільському. Дорога пролягає повз культурні та історичні місця, де передбачені зупинки і ночівлі.

За п’ять днів понад 200 кілометрів проїдуть учасники веломандрівки «Шлях на Тирас». Це антична назва Дністра. Дорогою до нього на вело туристів чекають десятки культурних та історичних локацій.

За тиждень до старту вже набрали групу з 5 веломандрівників із Києва та Вінниці. Розпочнуть подорож від залізничного вокзалу у Хмельницькому.

Протягом дня планують долати до 65 кілометрів. Це доступно середньо-статичстичному велосипедисту,- каже Серхій Толстіхін.  У маршруті першого дня вело мандрівки заплановано зупинки у селах Шарівка та Сутківці. А завершується у Маліївцях.

Другий день дорога прямує до Костелу Св.Йосифа у Підлісному Мукарові.  Далі вздовж річок Студениця та Ушиця, через Миньківці до с.Отроків. Там запланована ночівля у справжньому  замку, Резиденції графа Сцибор-Мархоцького.

У п’ятницю третього дня передбачена фотосесія біля Подільських Мальдів. Так називають мальовничий водоспад Бурбун. Далі маршрут пролягає через село Великий Жванчик вздовж р.Ушиця до Чабанівки.

Закінчується подорож у Кам»янці-Подільскому ,звідки потягом можна доїхати додому. Вартість велотуру 5400 гривень. Зареєструватися на нього можна на сайті організаторів Юта Клаб. Частину прибутку від велотуру перерахують армії.

" " " "