Вечір пам’яті Андрія Кузьменка.

1116

У Хмельницькому відбувся вечір пам’яті Скрябіна «Місця щасливих людей». Присутні мали змогу переглянути найпопулярніші кліпи, інтерв’ю, спогади рідних співака. Гурт «Скрябін» був заснований у 1989 році. Музиканти записали 18 студійних альбомів та відзняли 54 відеокліпи. Улітку 2015 року був випущений неофіційний альбом «Кінець фільму», до якого увійшли студійні та демозаписи виконавця.

Його життя закінчилося на сорок четвертому році. По собі він залишив більша ста композицій, які знаходять відголосок у серцях українців і нині. Пронизлива філософія, яка поєднується із жартами – у тому був весь Кузьма. Хлопець з сусіднього двору – таким його пам’ятають колеги і знайомі. Тому у третю річницю його загибелі в Хмельницькому влаштували вечір пам’яті.

Не тільки музичною кар’єрою займався Кузька. Його також знають як письменника.  Книга «Я, Побєда і Берлін» набрала широкого розголосу у шанувальників.

Після смерті про його пісні заговорили ще більше. Вони без перебільшення стали  культовими.

У Луцьку 2015 року був відкритий пам’ятник Кузьмі, а у  Волновасі перейменували вулицю. І в Хмельницькому зовсім скоро з’явиться іменний сквер.

 

" " " "