«Vector» запрошує на навчання

1911

Програмування на мові джава, під Андроїд, веб-програмування та студія робототехніки. Навчальний простір «Vector» запрошує школярів на курси. Аби вчитися, дітям не потрібна підготовка – починати можна «з нуля». Окрім цього, на малих слухачів очікують нові зручні аудиторії та якісне обладнання, а працюють з майбутніми ІТ-фахівцями сертифіковані викладачі з досвідом роботи. При усіх плюсах є ще одна зручність – розташований «Vector» в самісінькому центрі міста.

Одне заняття, одна тема і, як підсумок, – один робот. У такому режимі працює робоклуб «Винахідник». До слова, з’явився такий у навчальному просторі «Vector»  нещодавно. До цього тут учили програмуванню на мові джава, під Андроїд, веб-програмуванню, а відтепер ще й проектують роботів. Останній – марсохід.

А ось Юрію до душі припав робокоп. Каже, у того робота є, навіть, функція охоронника. У самій студії хлопчику подобається, зізнається – у школі такому не навчать.

А працює робоклуб «Винахідник» за методикою Лего Едюкейшн. До слова, ця практика чудово зарекомендувала себе у всьому світі, а відтепер і у нашому місті. Її суть – не у сухій теорії, а у навчанні через дію.

Усю теоретичну інформацію діти закріплюють на практиці. При цьому, черпають знання з таких дисциплін як фізика, математика, інформатика, програмування та, навіть, механіка. Після ознайомлення з теорією, у слухачів – жваве обговорення та практична складова курсу.

Прийти до «Vectorа», змайструвати робота та випробовувати його може кожна дитина. Адже, для того, аби вчитися, не потрібні особливі знання чи підготовка, курси починаються «з нуля».

При усіх плюсах навчання має ще одну перевагу. Весь курс не просто продуманий до дрібниць, а орієнтований, в першу чергу, на дитину, її розвиток та визначення з майбутньою професією.

По суті, реалізувати себе може кожна дитина. Адже слухачі не просто вивчають теорію робототехніки, а й закріплюють свої знання на практиці, влаштовують цікаві змагання, створюють власні проекти та гарно працюють у команді. Завдяки навчанню в робоклубі, школярі отримують фундаментальні знання в області науки і техніки. А вже наступного року прийматимуть участь у всеукраїнській олімпіаді «Роботіка-2018».

" " " "