Великий сольний концерт КРУТЬ.

1088

Понад двадцять професійних музикантів на одній сцені.  11 травня  на хмельничан чекає перший сольний концерт Марини Круть разом із камерним оркестром. Щоб більше розповісти про власну творчість, 7 травня солістка гурту разом із диригентом Тарасом Миртиником організували зустріч із фанами. На якій у дружньому колі говорили про плани на майбутнє. І чого власне чекати від запланованого концерту.

Вже цієї п’ятниці Марина Круть влаштовує перший великий сольний концерт. Для шанувальників підготувала несподіванку, окрім звичайно складу гурту KRUT до виступу долучиться камерний оркестр Хмельницької обласної філармонії. Напередодні дійства для усіх шанувальників відбулася прес-конференція із солісткою. Говорили про плани на майбутнє, участь у проекті  «Х-фактор» та постійний пошук власного неповторного звучання. Нову висоту у творчості продемонструє команда професійних музикантів на запланованому концерті 11 травня.

Нагадаємо, KRUT  – це музичний проект хмельницької бандуристки Марини Круть. Вона постійно експериментує, адже хоче показати, що народний інструмент може бути цікавим. Її музика наповнена різноманітними жанрами. І на концерті  слухача чекатиме не менш цікаве поєднання різноманітних інструментів.

Допомагав Марині у створенні чудового звучання Тарас Мартиник. Він – диригент камерного оркестру. Каже, спрацювалися із Мариною дуже швидко. Також додає – подібних концертів у місті ще не було.

Послухати Марину Круть разом із камерним оркестром можна 11 травня о 18:30 у Хмельницькій обласній філармонії.

" " " "