Великодній ярмарок-2020 у Хмельницькому: все – у форматі онлайн

Карантин вніс свої корективи та обмеження, однак місцеві виробники знайшли вихід

2226

Епідемія коронавурусу та обмеження, які довелося ввести українській владі, внесли значні корективи у життя та побут українців. Зазвичай Хмельницька міська рада готується до великодніх свят заздалегідь. При цьому організатори  аналізують минулорічні заходи, враховують досвід, дослухаються до зауважень та побажань громадян.

Так і цьогоріч у міської влади  були  “наполеонівські плани” на найближчий місяць. З 10 квітня по 10 травня мав тривати Великодній ярмарок. Організатори хотіли показати хмельничанам багато різноманітних цікавих локації, фотозони, атракції. Місцеві виробники смаколиків та сувенірів заздалегідь планували облаштування своїх яток, планували проведення різних майстер-класів. Але очевидно, що в цьому році, нажаль, відсвяткувати Великдень в такому форматі мі не зможемо.

Однак Хмельницька міська рада не стала впадати у відчай та швидко розробила альтернативу. Тепер містяни зможуть відвідати імпровізований ярмарок у форматі онлайн до 10 травня включно. “Усі підписники сторінки Великодній ярмарок у мережі Фейсбук та Інстаграм зможуть дізнатись все про учасників ярмарку, відвідати їх онлайн магазини, отримати доступ до майстер-класів, концертів, виставок та долучитись до благодійності”, – зазначено на сайті Хмельницької міськради.

Дивіться також: На хлібокомбінаті почали випікати великодні паски

Кожен хмельничанин зможе, хай і не в такому форматі, як раніше, ще раз ознайомитися з місцевими виробниками та іншими учасниками Великоднього ярмарку. Зараз для них ваша підтримка дуже важлива. “Хмельницька міська рада запровадила програму #КупуйХмельницьке, щоб обираючи на полицях магазинів товари, ви свідомо зупиняли свій вибір на місцевих виробниках”, – зазначають організатори ярмарку.

" " " "